Новини

Історія ресторану «МАНГАЛ-ПАРК»

Привіт!
Мене звати Геннадій Шумейко. Я засновник ресторану Мангал-парк та компанії по доставці шашлику в м.Бровари.

Що мене надихнуло зайнятися ресторанним бізнесом, який спеціалізується шашличною справою?

Мені з дитинства завжди хотілось смажити шашлик, десь з років 12 напевне. Після того, як мене пригостили справжнім вірменським шашликом з антрекоту. Це були великі шматки м’яса, як по мені дуже великі, я був шокований смаком цього шашлику, він вийшов добре просмаженим і неймовірно смачним. Мені цей момент пам’ятається і на сьогоднішній день. Після цього я і полюбив шашлик, завжди хотів його смажити і навіть робив це на камінцях.

Життя мене занесло в сферу громадського харчування в моєму рідному Криму, потім я працював на посаді повара в малих та великих ресторанах в м.Київ. Весь цей час мене не полишає думка відкрити власний ресторанний бізнес.

В найтяжчий момент мого життя, в 2015 році, маючи мінімальну кількість коштів та ризикуючи втратити все - я приймаю рішення відкрити бізнес по доставці шашлику в м.Бровари. З цього моменту все й розпочалось.

В 2016 я відкриваю ресторан МАНГАЛ-ПАРК.

Вести здоровий спосіб життя
Я виступаю за здоровий спосіб життя – регулярно займаюсь з тренером в спортзалі та притримуюсь правильного харчування тому важливо, як я себе почуваю після їжі. Адже від їжі залежить якість нашого життя.

Ресторан Мангал-парк готує виключно з якісних продуктів, свіжого та сертифікованого м’яса. Харчуючись в ресторані Мангал-парк я можу сказати з 100% впевненістю , що мої тренування проходять краще, а відновлення відбувається швидше, я повний сил та енергії.

Мангал-парк – це найсмачніший шашлик в Україні . І це не просто слова. Мангал-парк - чемпіон України по приготуванню шашлику та ребер BBQ по-техаськи приготованих в смокері.


Мангал-парк орієнтований на поціновувачів якісної і різноманітної кухні, які шукають не лише смачні страви, а й корисні та поживні.

Мета мого закладу – забезпечити гостей ресторану та клієнтів доставки гастрономічним досвідом, котрий приносить радість, відчуття смаку і залишає бажання повертатись до нас знову і знову. Я прагну покращити якість життя наших гостей, готуючи їм здорову і смачну їжу.